USUSRET DRUGOJ DODJELI PRIZNANJA “NAJDONATOR”

S početkom nove 2019. godine sa zadovoljstvom najavljujemo dodjelu druge godišnje dodjele priznanja “Najdonator” tvrtkama koje su donirale najviše hrane potrebitima u prošloj godini. Druga godišnja dodjela priznanja “Najdonator” planirana je u proljeće 2019. Još jednom zahvaljujemo prošlogodišnjim laureatima Dukatu i Konzumu na solidarnosti i nadamo se da su i ove godine nastavili s humantiranim radom.

Organizacijski odbor je započeo s prikupljanjem podataka od državnih tijela koji su relevantni za dodjelu priznanja. Nakon što se obrade službeni podaci, organizacijski odbor će kontaktirati tvrtke koje, u kategorijama trgovaca i proizvođača hrane, konkuriraju za priznanje.  Za vidjeti je da li je ukupna vrijednost hrane donirane u 2018. veća od 11 milijuna kuna koliko je donirano u 2017?

11.1.2019.

Povezane objave

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.